Verhuren & verkopen

Wij bemiddelen in de verhuur, verkoop en aankoop van vastgoedbeleggingen. Met ons eigen netwerk specialiseren wij ons in het verhuren van kamer tot villa, van Groningen tot Maastricht. Als NVM lid bieden wij uw panden een prominente plaats of FUNDA wonen of business. Ook het off-market aanbieden van objecten via onze eigen data-room binnen een landelijk netwerk van investeerders in vastgoed behoort ook tot de mogelijkheden.

Verhuren

Het vinden van een betrouwbare huurder staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom screenen wij op kredietwaardigheid en antecedenten en controleren wij (internationale) legitimatiebewijzen door landelijke samenwerking. Wij hebben een eigen juridische afdeling en maken waterdichte huurovereenkomsten op maat.

Bij Triavesta geen oneerlijke aanhuurkosten, wij kiezen ervoor om 100% voor de verhuurder op te treden. U kunt bij ons rekenen op eerlijke en transparante dienstverlening.

Vastgoedbelegging aankopen

Ten opzichte van sparen kent beleggen in vastgoed voordelen. Zo zorgt inflatie ervoor dat de waarde van uw beleggingspand meestijgt wanneer de prijzen stijgen. Daarnaast zorgen vastgoed beleggingen in veel gevallen voor rendement. Dit rendement kan voortkomen uit de waardestijging van het pand en uit de huurinkomsten.

Op Funda in Business en tal van andere websites kunt u zelf het beschikbare aanbod van beleggingen in vastgoed vinden.  Door samenwerkingen met lokale makelaars, beleggers en investeerders kunnen wij u veelal ook off-market projecten aanbieden.

Door vastlegging van uw gegevens en zoekprofiel in ons CRM systeem ontvangt u via de dataroom aanbiedingen waarop u zelf kunt reageren.

Beleggingspand verkopen

Door onze innovatieve en professionele manier van werken, vinden wij binnen een paar dagen de beste koper voor uw beleggingspand. Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod is waar wij het beste in zijn. Bijna alle particulieren en professionele vastgoedopkopers hebben wij in ons CRM-systeem.

Wilt u een beleggingspand verkopen? Wij bemiddelen zowel bij losse objecten als gehele portefeuilles: variërend van woningen, winkels, bedrijfshallen, kantoren en/of horeca. Triavesta is landelijk actief en gespecialiseerd in het kopen en verkopen van beleggingspanden. Dus twijfel niet langer en verkoop nu uw beleggingspand tegen de beste prijs en voorwaarden.