Triavesta

Triavesta is een projectontwikkelaar en vastgoedbeheerder in het werkgebied Gelderland. Voornaamste bezigheid is het herontwikkelen van bestaande bouw. Ons team is zeer gemêleerd en kan de bouw van a tot z begeleiden.

Erik

Ondanks dat Erik wat minder ‘op de bouwplaats’ te vinden is, vindt hij het toch leuk om als mede-eigenaar af en toe een kijkje te nemen bij de jongens. Zijn er een paar extra handjes nodig om materiaal te sjouwen, dan helpt Erik ook een handje.

Harald

Stroom uitgevallen? Kortsluiting? Dan is Harald de reddende engel. Harald is de specialist op het gebied van elektra. Daarnaast heeft hij inmiddels ook veel ervaring opgedaan met het (ver)bouwen van woningen, winkels en bedrijfspanden.

Karin

Betalingen innen en betalen is voor Karin dagelijkse kost. Zij staat dan wel niet met een hamer in haar hand, wel verzorgt zij de volledige financiële administratie. Is er een vraag over betalingen dan bent u bij haar aan het juiste adres!

Jonas

Jonas werkt sinds 2018 bij Triavesta. Hij is de jongste van het stel, maar heeft al veel vlieguren bij ons gemaakt. Jonas houdt zich zowel bezig met de sloop als de renovatie van de bouwprojecten. Ook wanneer er een storing of calamiteit is komt Jonas graag helpen.

Sander

Sander is een van de eigenaren van Triavesta. Daarnaast houdt hij zich bezig met het uitdenken van de projecten en zorgen dat aanvragen bij nutsbedrijven, tekeningen en vergunning tijdig aanwezig zijn. Ook maakt hij prijsafspraken en zorgt hij dat de materialen tijdig op de werkplaats aanwezig zijn.

Martin

Martin is het team in 2022 komen versterken. Na jarenlang zijn eigen aannemersbedrijf gehad te hebben hebben wij Martin in dienst genomen. Zo kunnen wij iedere dag gebruik maken van zijn jarenlange ervaring en expertise.

Pim

Pim verzorgt, veelal van achter zijn bureau, de planning van Triavesta, zorgt dat alle keuringen aanwezig zijn en de regels m.b.t. brandveiligheid, vluchtplannen etc. in orde zijn. Is er een storing, dan krijgt u Pim aan de lijn. Pim zorgt dat de storing zo snel als mogelijk opgelost wordt. Daarnaast schroomt hij niet om zijn handen uit de mouwen te steken als er hulp nodig is op de bouwplaats.